Journal

Tekstschrijver of communicatieadviseur nodig in Utrecht en omgeving?

April 5, 2016/Blog /No Comments

 

04de4a8Op zoek naar een ervaren en allround tekstschrijver of communicatieadviseur? Voor langere of kortere tijd?

Bel of mail dan naar Yolanda van Empel: yolanda@vemp.nl, 06-48175882.

Yolanda is een zeer ervaren communicatieprofessional. Zowel op strategisch als op uitvoerend niveau heeft zij voor Locus naar volle tevredenheid werk gedaan. Zo heeft zij grote projecten gecoördineerd als een magazine en verschillende films. Ook heeft zij geadviseerd en ondersteund bij het ontwikkelen van de huisstijl, website en intranet. Daarnaast is zij een ervaren interviewster en heeft zij een soepele schrijfstijl. (Hanne Overbeek, directeur Locus)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Redacteur of communicatieadviseur nodig? Bel 06 481 75 882 of mail naar yolanda@vemp.nl